Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open Coffee 3 augustus 2020 – Zomereditie Netwerkspel

03 augustus van09:00 - 11:00

Team Open Coffee Zeewolde nodigt je graag uit voor de Open Coffee op maandag 3 augustus 2020. Voor veel mensen is het zomervakantie, maar de Open Coffee gaat deze zomer gewoon door. We ontmoeten elkaar bij brasserie ‘t Wolderwijd.
 
Programma
8.45 uur Inloop
9.00 uur Start
9.00 uur Opening en kort voorstellen
9.15 uur Netwerkspel
10.00 uur Vrij netwerken
11.00 uur Einde
 
Ontmoeten en Netwerkspel
Op 3 augustus starten we om 9.00 uur met een korte voorstelronde. Je mag vertellen wie je bent en wat je doet. Hiervoor geven we een tip: neem iets mee om te laten zien wat speciaal is voor jouw bedrijf en/of dienst.
 
Om 9.15 uur gaan we een netwerkspel doen. Tijdens het netwerkspel gaat het niet om alleen ‘je voorstellen’. We gaan elkaar leren kennen op een andere manier. Laat je vooral verrassen. En neem visitekaartjes mee om te uit te wisselen.
 
Om 10.00 uur sluiten we het spel af en is er gelegenheid om vrij te netwerken. De brasserie gaat dan open voor andere gasten. Je kunt dan een geschikt plekje zoeken waar je verder kunt praten met een collega ondernemer.
De organisatie is tot 11.00 uur aanwezig. Je kunt aan één van ons ideeën en tips doorgeven voor een volgende bijeenkomst.
 
De volgende Open Coffee is op 7 september 2020.
 
Tot slot
De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
 
In verband met de corona-maatregels is het verplicht om je aan te melden, zo kunnen wij het aantal deelnemers bijhouden. Je kunt je aanmelden via deze link: aanmelden.
Zo kunnen wij er alles aan doen, in samenwerking met de brasserie, om de bijeenkomst zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen. Bedankt alvast!
 
Fijne zomer en graag tot ziens op 3 augustus !
 
Hartelijke groeten,
 
Paula, Jolette, Marieke
Organisatie Open Coffee Zeewolde

Gegevens

Datum:
03 augustus
Tijd:
09:00 - 11:00

Locatie

RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1
Zeewolde, Flevoland 3896 LT
+ Google Maps
Website:
https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/flevoland/rcn-zeewolde/brasserie