Sanny Linker – Hartwerck

Super georganiseerd werken en leven? Zo strak wil je het niet! Met meer plezier en aandacht werken? Meer genieten in je dagelijkse leven? Dat wil je wel! Aan het eind van je dag écht het gevoel hebben dat het vandaag weer een super fijne dag was? De échte voldoening voelen? Dat wil je ook! Met meer rust in je hoofd, in je huis en in je hart ondernemen én leven? Dat wil je zeker.  En het allerliefste, dat gevoel iedere dag opnieuw beleven!

Dan is een beetje opruimen, een agenda bijhouden, af en toe een dagje vrij of ontspullen echt niet voldoende.

Jij wilt echt rust. Jij wilt echt ruimte voelen.

Je wilt overzicht en structuur. Met aandacht werken en leven. Het leven leven dat goed voor jou voelt. Niet het leven dat er alleen maar goed uitziet!

Ik kan je daar bij helpen.

Hartwerck staat voor professional organizing en inspirerende coaching.

Als professional organizer begeleid ik hands-on in praktische sessies. Of je nu je werkplek of je praktijkruimte wilt inrichten, je huis wilt opruimen of structuur wilt aanbrengen in je laptop of tablet. Of je nu wilt ordenen of ontspullen. Ik werk altijd discreet en klantgericht.

Als inspiratie coach geef ik inspiratie- en brainstormsessies, trainingen en workshops in o.a. brainstormen, het maken van moodboards en visionboards. Is een vraagstuk onduidelijk of breed, dan kan het helpen er vanuit een andere hoek naar te kijken. In een strategiesessie of een creatieve workshop denk en werk ik graag met je mee. Zo wordt een intuïtief plan tastbaar, krijgt sfeer een duidelijke vorm en wordt een droom een helder doel!

SANNY

Sanny is gestart als Hartwerck, om jou te helpen. Ik vind het heerlijk als ik in de mix van zakelijk en creatief de juiste én praktische oplossingen voor jou mag bedenken. Omdat ik het geweldig vind als dingen gemakkelijk gaan. Ik heb een natuurlijk talent voor organizing en een ruime ervaring in efficiency. Ik houd van simpel, eenvoudig, puur & basic werken. Mijn kracht en onderscheidend vermogen ligt in mijn persoonlijke en motiverende begeleiding. Ik werk graag samen met jou, voor jou!